Touringcar
Challenge

29/09/03

- i DTC serien
Sæsonen 2003, Philip Andersen's debutsæson i DTC klassen, har ikke været let, men ved den afsluttende finale kørte han nok sæsonens flotteste løb.

Lørdagens varm up gav dog ikke nogen tegn på at dette skulle blive en særlig weekend for Philip, 16 hurtigste tid ud af 24 deltagere der var tilmeldt til DM Finalen på Jyllands-Ringen.
Men allerede i tidtagningen forbedrede Philip sin tid med et halvt sekund, og sluttede på 13. pladsen, og yderligere et sekund pillede han af tiden i den anden warm up, der blev kørt søndag, hvor placeringen blev som nummer 11.

Det var tydeligt at Philip Andersen gav alt havde han havde i sig, og Honda raceren, denne weekend.
(Foto: Motorsporten.dk)

Startende midt i feltet i pre-finalen, så skulle der passes på materiellet og samtidig kæmpes hårdt om placeringerne, en ballancekunst som Philip denne weekend mesterede til fulde, og i løbet af de kun 10 omgange som pre-finalen strakte sig over, kørte han sig op på 7. pladsen, bare en placering fra at komme med i den 'omvendte' startgrid!

Selve finale løbet skulle vise sig at blive et utroligt spændende løb, hvor placeringerne skiftede frem og tilbage i feltet mange gange, og her kørte Philip et meget flot race, og flere gange satte han meget mere erfarne kørere på plads, og han krydsede målstregen på 8. pladsen.

Svenske Pontus Mörth var en af de kørere som måtte give op over for Philip's pres i DM-Finalen.

Efter løbet udtalte Philip Andersen:
"Det har været en dejlig weekend, med spændende race, og hvor det har været muligt for mig at være med fremme i den forreste tredjedel af feltet, så alt i alt er jeg meget tilfreds med weekendens resultater."

For Philip var det også sidste løb i K-motorsport Honda'en for i år, da teamet har valgt ikke at stille op i DM-Revancen på Padborg Park næste weekend.

Men for de af jer som gerne vil have en helt speciel oplevelse med Philip Andersen og K-motorsport, så er der en god chance for dette i forbindelse med 'Biler for alle' i Bella Centeret den 18. og 19. oktober, hvor Philip sammen med K-motorsport's anden kører Martin Jensen, deltager i Kræftens Bekæmpelses arrangement 'Kom ud og køre med de kendte', hvor man kan købe sig til en tur med Philip Andersen i en Honda og på den måde, samtidig med at man får en oplevelse for livet, støtte en god sag.