Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Raikkonen tager første stik

Formel 1 
28/09/03 

Det blev den unge finne Kimi Raikkonen der tog første stik, inden VM slutspurten i morgen for alvor bliver sat ind. Efter gårsdagens lidt skuffende placering, var han og McLaren i dag i fin form, og hentede en god pole hjem.
 

Den eneste der for alvor truede Raikkonen var Rubens Barrichello i Ferrari. Brasilianeren har haft et godt efterår og har ofte været den hurtigste mand i det italienske team. Han sluttede 0.124 sekund efter Raikkonen.

De to andre VM kombetanter måtte derimod se sig hensat til mere beskedne placeringer. Montoya starter i morgen som nummer fire, mens Michael Schumacher er helt nede som nummer syv, efter en skuffende indsats.

Dagens positive overraskelse leverede Olivier Panis i Toyota, da han sluttede som nummer tre i tidskørslen. Panis var ude blandt dem der blev fanget i regnen igår, og derfor var han relativt tidligt ude i dag. At hans tid var god, var der ingen tvivl om, men som de andre var på banen, blev det mere og mere tydeligt, at Panis´ tid var rigtig god endda. Og altså, det var kun Raikkonen og Barrichello der var i stand til at slå den rutinerede franskmand.

Ralf Schumacher og Fernando Alonso har fået æren af at være buffer zone mellem Montoya og Michael Schumacher i morgen. Den hurtigste mand igår, og gennem det meste af weekenden, Jarno Trulli måtte derimod se sat helt ned som nummer ti. En anden der skuffede lidt, efter sin kørsel igår, var Mark Webber, der sluttede som nummer 12.

Kiesa sluttede på en lidet overraskende 20. plads, men ikke alt for langt efter Verstappen.

Men med Raikkonen forrest er der lagt op til et spændende løb i morgen, hvor de to andre VM kandidater skal kæmpe sig forbi en række biler, for at være med i topkampen. Alt taler for at VM først bliver afgjort på Suzaka om 14 dage.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • 28/09/03 - Indianapolis Motor Speedway - Formel 1
  •