Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Schumacher kan vinde VM

Formel 1 
25/09/03 

- denne weekend på Indianapolis Speedway
Når Formel 1 feltet denne weekend gæster Indianapolis Speedway banen i USA, så kan michael Schumacher sikre sig sit 6. VM i Formel 1.
 

Betingelsen for at Ferrari esset Michael Schumacher kan hjemføre VM sejren efter løbet i USA betinger at han vinder løbet, samt at Williams køreren Juan Pablo Montoya ikke bliver bedre placeret i løbet end en 6. plads.

Skulle dette ske, så vil Montoya kunne bringe sig op på pointhøjde med Schumacher hvis denne udgår i Japan og Montoya vinder løbet. Men i så fald er det alligevel Schumacher der bliver verdensmester, da han er den af der har flest Grand Prix sejre i denne sæson.

Men skulle det nu ske at både Michael Schumacher og Juan Pablo Montoya udgår i USA's Grand Prix, så kommer McLaren køreren Kimi Raikkonen indenfor række vidde at de to, og man vil så få flyttet finalen fra at være mellem Schumacher og Montoya på Indianapolis, over til at være en trekamp mellem Schumacher, Montoya og Raikkonen på Suzuka banen i Japan.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 28/09/03 - Indianapolis Motor Speedway - Formel 1
  •