Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen igen med fremme

DM Rally 
23/09/03 

Den store afklapsning i DM3 som blev kørt på grus i Sverige var lagt i glemmeposen. De meget hurtige prøver i Viborg skulle vise sig at være en manddoms prøve af de store.
 

Kampen om Danmarks Mesterskabet er hård. Afstanden mellem de førende er nu nede på kun 2 point. Det er resultatet efter weekendens løb som blev vundet af en stærkt kørende Jørgen Pilgaard efterfulgt af Brian Madsen og Henrik Vestergaard i Renault Megane.


(Foto: Renault Sport Presse)

Jørgen Pilgaard lagde hårdt fra start og vandt de fire første hastighedsprøver med en alt for stor margin til Brian Madsen. Tempoet var ganske enkelt ikke godt nok hos det DM førende Renault mandskab. Ved middagspausen havde Pilgaard fået et solidt forspring til Madsen som kæmpede med et svensk mandskab om 3. pladsen.

"Vi sov lidt i starten. Der er ingen andre end mig selv at bebrejde. Jeg følte mig ikke helt tryk ved bilens bremseevner, på de meget hurtige hastighedsprøver omkring Viborg - siger Brian Madsen". Men bremse kunne bilen, og tilliden kom da også tilbage på de sidste 6. prøver.

Her blev der sat tempo på teamets Renault Megane og de sidste 6. hastighedsprøver som udgjorde mere en halvdelen af motorløbet kørte Madsen og Vestergaard lige op med Pilgaard.

"Det er rigtigt ærgerligt at vi skal tabe så mange sekunder til Pilgaard i første halvdel af motorløbet. Det er helt uden grund, men det må vi gøre bedre næste gang."

Jørgen Pilgaard vinder DM4 foran Brian Madsen med P.O. Persson fra Sverige på 3. pladsen. Det betød maximum point til Pilgaard og derved er Brian Madsen kun 2. point foran Pilgaard, inden de sidste 2. afdelinger. Næste afdeling køres i Kalundborg den 13. oktober.

"Vi er tændte. Der skal ikke være nogen tvivl om at vi vil kæmpe alt vi har lært for at vinde DM - afslutter Brian Madsen".

Renault Sport Presse


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: