Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

Udlandet kalder

FR 2000 DK 
10/09/03 

Formula Renault 2000 DanmarkTeam FormulaSport stiller til start i tysk Formel Renault
Tom Pedersen og Kasper Andersen, deltager i anden sidste afdeling af det tyske Formel Renault mesterskab den 20. og 21. september.
 

Tom Pedersen som sikrede sig titlen "Scandinavian Formel Renault Cup Champion" på Jyllands-Ringen ved Grand Prix Danmark, vil prøve kræfter med kører i den tyske serie.

Tidligere på året testede både Tom Pedersen og Kasper Andersen, sammen med mange kører fra det tyske mesterskab, samt Euro Cup kørere. Her var Tom Pedersen, i top 6, inden de andre kører, over middag, monterede nye dæk. Så Tom tror på gode chancer indenfor top 10.

Sidst der var besøg af gæstekører i dette mesterskab, var det ingen ringere end Lewis Hamilton, der er McLaren støttet, som stillede til start for Manor motorsport, og sluttede på henholdsvis 8. og 9. plads.
Det siger noget om konkurrencen i det tyske mesterskab, idet Hamilton fører det engelske mesterskab, som af nogle regnes for det hårdeste Formel Renault mesterskab.

Kasper Andersen, har gennem hele sæsonen vist, at han bliver bedre og bedre. Udviklingskurven er bedre end teamet havde drømt om.
Kasper tror også på gode chancer dernede, i det han ikke er helt grøn med banen. Det er samtidig en stor fordel, at der bliver 1 times test om torsdagen forud for tidskørslen, der afvikles om fredagen.
Der bliver derefter afviklet et løb om lørdagen, og et igen om søndagen.

Kasper glæder sig til at komme tilbage på en bane som han i forvejen kender, men vil ikke lægge et unødigt pres på sig selv, med hensyn til spådomme om hvor på gridden han kan placere sig.

Team FormulaSport


Læs mere om:
  • Kasper Mengers Andersen
  • Tom Pedersen
  • Team FormulaSport
  •