Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Corgi Legends Cars Championship

15. plads i andet heat til Bette K

Legends Cars 
07/09/03 

- i Legends Cars på Donington
Endnu en gang måtte Jacob 'Bette K' Kristensen starte bagerst i de 27 biler store felt som Legends Cars klassen byder på denne weekend på Donington Park.
 

Men allerede i starten tager Bette K de første konkurrenter, og hægter sig på de førende i klassen, men allerede midt på første omgang måtte han konstatere at man ikke bliver mester allerede i sit andet løb, og han spandt en tur af banen, og kom igen allerbagerst i feltet.

Over de resterende 4½ omgang indhentede Bette K igen feltet, samt overhalede den ene konkurrent efter den anden, således at han efter de fem omgange som løbene strækker sig over var oppe på 15. pladsen.

"Det var trist med den tur af banen, ellers kunne det måske være blevet til en endnu bedre placering" - konstaterede Jacob 'Bette K' Kristensen efter løbet, og fortsatte - "det her er bare ren køreglæde, vældigt sjovt og godt race. Klokken 18:00 starter vores tredje og sidste heat i Legends Cars klassen, og så må vi se om jeg kan placere mig bedre der."

Under andet heat forbedrede Bette K sin omgangs tid, men selv om han er hurtig og har godt fat i køretekniken med Legends Cars, så ved han at det bliver næsten umuligt at lave en topplacering når man skal starte bagerst, men optimismen fejler ikke noget.

Læs også:
06.09.2003 - Bette K på 14. pladsen
06.09.2003 - Donington - Legends Cars - 1. heat
28.08.2003 - Bette K søger udenlands


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jacob Kristensen
  • Donington Park
  •