Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Kiesa bag rattet på Monza

Formel 1 
05/09/03 

Minardi har foretaget én 2-dages test i denne uge på Monza. Onsdag var Jos Verstappen bag rattet og torsdag var det så Nicolas Kiesa der kørte.
 

Minardi forsatte deres test torsdag. Og hvor det onsdag var Jos Verstappen der kørte sammen med testkøreren, Gianmaria Bruni, så skulle Kiesa overtage for Verstappen torsdag. Bruni kørte om formiddagen, som han også gjorde onsdag, og Kiesa overtog så rattet om eftermiddagen.

De to kørere forsatte arbejdet fra onsdag, og man har i de to dage testet en ny næse, en ny bund på bilen og så et nyt skjold til motoren, alt sammen aerodynamisk test. Desuden testede man også software til motoren, og ikke mindst dæk. Kiesa fik hermed en god mulighed for at lære bilen endnu bedre at kende.

Kiesa udtalte efter en god og veloverstået test:
"Det var en god dag for os. Vi fik testet to forskellige dæk og jeg følte en meget stor forskel på dem, så hvis man spørger hvilket jeg vil vælge til det italienske GP, så ved jeg hvilket jeg vil bruge. Bilen havde en god balance i dag. Vi prøvede forskellige setups. Jeg er glad for hvad vi har opnået, det har været en rigtig god dag, især for mig."

Også fra teamets side var der stor tilfredshed med hvad man har opnået. Testen over de to dage er forløbet uden de store problemer, og man er kommet gennem det planlagte testprogram. Nu skal data så gennemgås og evalueres.

Læs også:
05.09.2003 - Monza test - torsdag

Dons

Læs mere om:
  • Nicolas Kiesa
  •