Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Super weekend

Saxo Cup 
03/09/03 

- for Lizette Olsen
Jyllands-Ringens Grand Prix blev en rigtig god weekend for Lizette Olsen og hendes team. Med gode data fra testdagen på den nye bane, drog Lizette og hendes mekaniker mod Jyllands-Ringen med det sædvanelige gode humør.
 

Den første tidtagning skulle køres allerede fredag aften....og det regnede!
Regndækkene blev sat på og bilen sat op til den våde bane.
Det viste sig hurtigt at Lizette stadig befandt sig godt på den nye bane selvom det regnede. Men da regndækkene begyndte at stå fast, skete der et uheld for enden af langsiden og tidtagningen blev flaget af. Lizette nåede kun 2 omgange og fik en tid som nr.15.
Ærgeligt når der var var meget mere at hente.

2.Tidtagning var om lørdagen og banen var begyndt at tørre op.
Nu skulle vi ud og have den startplacering vi ikke fik i 1. tidtagning. Bilens set-up var godt og det samme var dæktrykket hvilket sendte Lizette over stregen med en 9. startplacering til søndagens løb.
Efter 2. tidtagning stod det klart at både Lizette og teamets arbejde med bilen var nået langt.


(Foto: Steen K. Jensen)

I 1. løb lavede hun en kanon start og begyndte at avancere gennem feltet, tiderne var hurtige ligesom i 2. tidtagning så der var fart over feltet.
Vi kørte os op som nummer 11 og da der kun var 2 sving tilbage inden målflaget, prøvede Michèl Jørgensen et lidt FOR fantastisk forsøg på en overhaling og sendte Lizette af banen!
Bilen kom hurtigt på rette køl igen, men krydsede stregen som nummer 15.

Nu var der kun det "store" løb om søndagen tilbage, og der skulle vi starte som nr. 9.
Banen var begyndt at tørre op fra nattens og formiddagens regn, så der blev kørt ud på slicks.
Lizette fik igen en god start og begyndte at kæmpe sig op igennem feltet. Det var lidt hårdere at avancere gennem feltet når man starter derfremme, men med meget mindre "buleræs" siger Lizette selv.
Efter et uheld hvor Camilla Stephansen vælter på den korte langside mod publikum kommer der Safey Car på bane. Men under Safety Car og viftende gule flag overhaler Kaj Verner Randrup Lizette, hvilket ikke er tilladt.

Nu skulle der kæmpes igen og det blev der, hun laver en super overhaling for enden af den korte langside og da hun krydsede målflaget blev det som nummer 7!!
Der var STOR jubel hos teamet og hjemme i stuen hvor mor sad og så på, bedste resultat for Lizette i Saxo Cup nogensinde og så lige i "Prime Time TV".

Efterfølgene blev den vindende Jesper Davidsen frataget sin placering, ligeledes blev Kaj Verner Randrup frataget sin placering for overhaling i gul flagzone, så mens teamet stadig var henrygte over en 7.plads fik vi at vide at det rent faktisk var en 5.plads Lizette havde fået!!!

Gad vide om kontrollen af knastaksler fra Saxo Cuppens side, har bidraget til denne tilførsel af nye navne i toppen af feltet?
Stort TILLYKE og nu kommer vi efter jer! :-)

Steen K. Jensen


Læs mere om:
 • 31/08/03 - Jyllandsringen - Saxo Cup - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her