Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroen SAXO Cup

Uheldig weekend

Saxo Cup 
01/09/03 

- afsluttet med stor skade
Det var bestemt ikke Saxo Cup køreren Brian Mikkelsen's weekend på Jyllands-Ringen i forbindelse med Grand Prix'et.
 

Efter at have kvalificeret sig som henholdsvis nummer et og to til løbene, så måtte han udgå i det første løb med mekaniske problemer, og blev påkørt af en konkurrent, Jesper Davidsen, på vej ud af opløbssvinget, med det resultat at han igen måtte udgå denne gang med en meget medtaget racer.


Brian Mikkelsen i front for Saxo Cup feltet, inden en kollision satte han ud af spillet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Efterfølgende indgav Brian Mikkelsen en protest mod Davidsen, som påkørte ham to gange i det nævnte uheld.
Sagen er nu blevet behandlet af DASU, og Mikklesen har fået medhold i sagen, hvilket betyder at Davidsen bliver udelukket fra løbet.

Selv om dette har stor betydning for stillingen i mesterskabet, så påpeger Mikkelsen at der bestemt ikke er 'ondt blod' mellem de to kørere, og udtaler i den forbindelse til Motorsporten.dk:
"Grunden til at jeg ikke ville tale med Davisden umiddelbart efter ulykken, skyldes ene og alene at jeg kender mit eget temperament, og lige skulle køle lidt af først for ikke at overreagere. Jeg ser nu frem til løbene på Padborg Park om 14 dage, hvor jeg håber at Davidsen og jeg igen kan køre nogel gode og fair fighter, ligesom vi har gjort det ved mange af de foregående løb."

Med Jesper Davidsens udelukkelse fra løbet, så er Brian Mikkelsen igen tilbage i front i mesterskabet.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • 31/08/03 - Jyllandsringen - Saxo Cup - Saxo Cup
 •  
   

  Citroen SAXO Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her