Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen fik baghjul

DM Rally 
18/08/03 

Det er de kolde facts efter weekendens DM rally som blev kørt i Sverige. Prøve for prøve blev Madsen hægtet af fører trioen, som bestod af Jørgen Pilgaard i spidsen efterfulgt at Michael Sørensen og Hans Brink.
 

Efter kun to kørte prøver var Madsen hele 1 minut og 20 sekunder efter Jørgen Pilgaard, som i det meste af løbet blev åndet i nakken af en stærkt kørende Michael Sørensen.

Prøverne i Sverige bestod af 100% grus. Brian Madsen havde set frem til DM3 med respekt. Madsen har aldrig tidligere kørt et grus rally, hvorfor det allerede inden start var en stor mental udfordring. Endvidere måtte Madsen ud at finde en ny 2-kører i stedet for den faste teamkollega, Henrik Vestergaard som meldte fra pga. arbejde.

Som stand-in i absolut sidste øjeblik blev Henrik Nielsen, som fik den utaknemmelige opgave at læse noter op på svensk. Henrik afløste en ellers planlagt stand-in Sven Jacobsen, som dagene forinden også måtte melde afbud pga. arbejde - så udfordringer var der nok af.

Madsen og stand-in 2. kører Henrik Nielsen, kæmpede det bedste de havde lært, men svært var det. Efter prøve 6 måtte Hans Brink kaste håndklædet i ringen med mekanisk defekt, hvilket bragte Madsen frem på en 3. plads i klassen skarpt forfulgt at Ib Kragh som kun var et par sekunder efter.

Kampen om DM i gruppe A er knivskarp, hvorfor alle point er vigtige. Derfor måtte Madsen og Henrik Nielsen kæmpe til det sidste for at holde Ib Kragh bag sig. Det lykkedes med sølle 5. sekunder og en 3. plads i gruppe A og 12 DM point rigere.
Renault mærket blev på fornemmeste vis vist frem i de svenske skove. Martin Johansen i Renault Clio Sport kørte sig til en 1. plads i gruppe N3 og sluttede 3. sekunder foran Madsen i generel klassementet. Flot af den unge chauffør i den hurtige Renault Clio.

Renault Sport Presse


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: