Formel 3 Euro

Nürburgring

17/08/03

-12. afdeling
Efter en skuffende lørdag, hvor han måtte udgå, vendte Christian Klien stærkt tilbage i søndagens løb og vandt. Den mesterskabsførende Ryan Briscoe måtte derimod nøjes med en skuffende syvendeplads.

Som om lørdagen startede Mücke Motorsport-teamkammeraterne Christian Klien og Markus Winkelhock på første startrække. Denne gang lykkedes det at komme helskindet gennem første sving, hvorefter Klien kunne trække fra Winkelhock.
Det var imidlertid vejret der afgjorde løbet. På 15. omgang begyndte regnen at falde, hvilket forårsagede en del afkørsler, incl. den førende Christian Klien, der dog hurtigt kom igen. Efter to omgange bag Safety Car blev løbet flaget af med Christian Klien som vinder foran Markus Winkelhock og Nico Rosberg.
Ryan Briscoe, der fører sammenlagt, var påfaldende anonym og måtte nøjes med en syvendeplads. Med udgåelsen om lørdagen, blev det hans hidtil dårligste løbsweekend i år.

8.Marcel LaséeSRT1930:32,759

Med 8 afdelinger og op til 80 point resterende er mesterskabet vidt åbent, men Briscoe fører klart med 67 point for Klien med 49 og Pla med 44.