Thruxton

Formel 3 UK
17/08/03

-17. og 18. afdeling
Ronnie Bremer og 25 konkurrenter bød de 9000 tilskuere på Thruxton på to spændende løb i kampen om det engelske Formel 3-mesterskab. Robert Dahlgren og Bremers Carlin Motorsport-teamkammerat Jamie Green vandt hver et løb, hvor Bremer blev en flot nummer 4 i andet løb.

17. afdeling
Robert Dahlgrens sejr i dagens første løb, var langt fra nogen letkørt sejr. Fra starten presser han polesitter Danny Watts, men må snart koncentrere sig om Alan van der Merwe på tredjepladsen. De to bytter pladser et par gange og meget vigtigt for løbets udfald, er Dahlgren foran, da løbet neutraliseres på fjerde omgang efter flere uheld rundt omkring på banen.
Da løbet atter frigives på niende omkring, presser Dahlgren sig øjeblikkeligt forbi Watts. 12 omgange senere kan Dahlgren køre i mål som vinder af sin første F3-sejr. Danny Watts må derimod nøjes med en sjetteplads, foran Ronnie Bremer, da han 4 omgange efter genstarten kolliderer med Alan van der Merwe i chikanen. Van der Merwe kan fortsætte uhindret og slutter som toer foran Jamie Green, Fauzy Fairuz og Eric Salignon.

18. afdeling
Eric Salignon starter fra pole, men han og resten af feltet må se Malajen Fauzy Fairuz gå i front i sit hidtil bedste løb i serien. På femte omgang kan han dog ikke længere holde Salignon bag sig. I forsøget på at følge med spinder Fairuz og havner sidst i feltet.
Nu begynder Alan van der Merwe at angribe Salignon. På 11. omgang spinder de begge af i chikanen efter en kollision. Salignon kommer igen, men må nøjes med 11. pladsen, mens den mesterskabsførende van der Merwe udgår.
Kampen om førstepladsen står nu mellem Jamie Green og Adam Carroll. På 16. omgang danner chikanen atter rammen om endnu et drama, da Green og Carroll side om side går ind i chikanen. Carroll spinder og Green kan køre en sikker sejr i hus. Will Power tager sig af andenpladsen, mens Adam Carroll kommer igen som treer.
Ronnie Bremer kører en flot fjerdeplads hjem, efter en løbslang kamp med Andrew Thompson, der kommer foran for et kort øjeblik mod slutningen af løbet.

10.Steven KaneT-Sport1821:06,533

I det samlede mesterskab rykker Ronnie Bremer op på en samlet fjerdeplads, på bekostning af sin tidligere teamkammerat Richard Antinucci. Alan van der Merwe fører fortsat stort, med 6 afdelinger tilbage.