Michel's August-løb på Ring Djursland

Danish
Touringcar

12/08/03

Michel Nykjær sluttede som nummer otte I finalen, da Ring Djursland I denne weekend lagde bane til sjette afdeling af Danish Touringcar Championship. Michel opnåede samlet fra pre-finale og finale 14 point og avancerede derved tre pladser til en 13. plads i det samlede mesterskab.

I lørdagens frie træning nåede Michel kun at køre få omgange før den venstre trækaksel ikke kunne holde længere. Det var derfor sparsomt med viden teamet kunne hente om banens forhold inden tidtræningen lørdag eftermiddag. Trods de få omgange lørdag formiddag sluttede Michel i midten af feltet på en 12. plads ved tidskørslerne.

(Foto: Birger Vilén)

Teamet arbejdede meget gennem hele weekenden på at finde det rigtige set-up af undervognen. Blandt andet ændrede man på spærret i gearkassen til søndagens to heat. I pre-finalen startede Michel nr. 12 og kom i mål på en 10. plads efter flere flotte overhalinger. I finalen avancerede Toledo'en endnu to pladser og sluttede sammenlagt på en 8. plads.

Toledo'en og Michel viste i søndagens to heat at Seat'en stadig har et stort potentiale. Næste gang teamet kører vil blive den 20. august forud for Grand Prix Danmark som finder sted den 30. og 31. august. Med en test på Jyllandsringen og tre uger til forberedelser satser Seat/Valvoline-Racing på at være med blandt de forreste ved henholdsvis 7. og 8. afdeling af DTC-mesterskabet.

Michel udtaler: "Vi har en rigtig god bil og med en hel dags test på jyllandsringen er jeg sikker på, at Seat'en er med helt fremme næste gang. Vi mangler stadig at finjusterer set-up af undervognen. Jeg vil med helt frem næste gang for jeg viste i denne weekend at bilen kan køre samme tider som de to til tre forreste feltet".