Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Madsen er klar til DM2

DM Rally 
31/05/01 

Öresundsrally 2001 står for døren den kommende weekend. Brian Madsen og sin potente Ford Puma kit car skulle være klar efter en gennemgribende renovering siden DM1 som blev kørt i Ringkøbing.
 

Her husker de fleste sikkert at Madsen sad fast i ikke mindre en 7½min på prøve 3 og tabte derfor så meget terræn til de nærmeste at slaget var tabt.

Slaget er ikke tabt i DM-sammenhæng. Anja siger: DM sæsonen køres over 6. afdelinger fordelt over hele året, og vi skal nu køre 2. afdeling i den kommende weekend. Ford teamet har rig mulighed for at avancere i klassementet - hvor det i første afdeling blev til en 3. plads i klassen håber teamet på en bedre placering denne gang.

I de 2 første afdelinger af mesterskabet kører vi forholdsvis meget grus - hvilket vi danskere ikke er vant til, siger Brian Madsen. Efter vores katastrofale indsats til DM1 har vi været ude at teste grus 2 gange og synes vi har fået god fart i Ford'en. Chef mekaniker Rene Jørgensen siger: Vores svenske mærkerival Andreas Eriksson også Ford Puma kit car har givet mange gode tips. Den svenske Ford har dog en helt anden opsætning med grus underlag som udgangspunkt. Vores Ford har asfalt underlag som udgangspunkt og det giver os nogle begrænsninger på grus, og Andreas nogle begrænsninger på asfalt. Brian er dog en formidabel chauffør på asfalt så vi håber han kan få lidt sekunders forspring inden vi kører til de svenske skovveje omkring Hässelholm lørdag eftermiddag og hele søndagen, supplerer Anja Posorski fra Viborg som er 2. kører i bilen.

Fredag eftermiddag kl. 17:00 starter 2. afdeling af Danmarks Mesterskabet i Rally fra havnen i Roskilde. Derefter køres der nogle meget publikums venlige prøver v. Skibby/ Gadstrup/ Havdrup/ Snoldelev og på KTI/tune. Her kan publikum se rally bilerne på tæt hold i fuld action. Man kan også vælge at slå vejen forbi Bella Centret torsdag aften hvor kørerne har deres rally biler til teknisk kontrol. Lørdag formiddag køres der en publikums prøve ved Bella Centret så der bliver rigeligt at se på inden kørerne farter over Öresundsbroen lørdag middag.

Madsen Motorsport


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: