Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Nygaard og Gejl i Vojens

Go Kart 
08/08/03 

Christoffer Nygaard og Jacob Gejl kører Danmarks mesterskabet i Formula A på Vojens Karting bane
Christoffer Nygaard og Jacob Gejl fra Euro Team kører i weekenden om Danmarks mesterskabet i den største klasse i karting sporten, Formula A.
Det er alle de bedste Go-Kart kørere der stiller op i weekenden, så der bliver kamp om de foreste pladser.
 

26 kørere fra hele landet stiller op til DM i Formula A på Vojens Karting bane, hvor der også bliver kørt ICA Junior og ICC.

Christoffer Nygaard og Jacob Gejl glæder sig til weekendens race og håber på den lovede varme så der kan komme godt greb i banen.

Det er ikke tit, at de to racer kører får mulighed for at køre mod de danske kørere, så det bliver meget spændende og se hvem der bliver den danske mester i Formula A. Christoffer Nygaard og Jacob Gejl der faktisk udelukkende kører i udlandet ser meget frem til danmarks mesterskabet.

Weekendens race starter fredag med træning, lørdag er der tidtagninger og heat afvikling i alle klasser. Søndag køres prefinaler og finaler i alle klasser. Resulter kan efterfølgende ses både lørdag og søndag på : VojensKartingKlub.dk.

Euroteam


Læs mere om:
  • Vojens Karting Center
  •      ASETEK SIMSPORTS