Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Jordan og Minardi tester kørere

Formel 1 
24/07/03 

I midten af maj måned hyrede Jordan teamet to testkørere. Minardi har lige ansat Nicolas Kiesa. Nu skal de nye kørere ud at teste.
 

Jordan hyrede i midten af maj måned Zsolt Baumgartner og Jarek Janis. Begge kører i Formel 3000. Baumgartner har en gang tidligere testet en Jordan. Det skete sidste år hvor han kørte nogle enkelte omgange på hjemmebanen Hungaroring. Det er meningen for hans vedkommende at han skal teste for Jordan op til det tyske GP på Hockenheim og igen ved det ungarske GP. Desuden er det foreløbig planlagt at Baumgartner skal teste på Silverstone i næste uge. Janis får først chancen når hans Formel 3000 sæson er afsluttet.

Hos Minardi har Nicolas Kiesa fået chancen. Minardi tester jo ikke ret meget, men Paul Stoddart håber på de andre teams overbærenhed og lader Nicolas Kiesa teste på Mugello i dag torsdag, selvom der er testforbud i øjeblikket. Paul Stoddart håber på de andres velvilje da Nicolas Kiesa er ny i bilen og lige skal have den første indlæring i den inden det går løs på Hockenheim.

Læs også:
24.07.2003 - Kiesa bryder F1 reglement
23.07.2003 - Igen ny kører hos Minardi teamet
21.07.2003 - Wilson til Jaguar - Kiesa til Minardi

Dons

Læs mere om:
  • Zsolt Baumgartner
  •