Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

GPT Racing ser frem til Øresunds Grand Prix

FR 2000 DK 
14/07/03 

Formula Renault 2000 DanmarkEfter et par uheldige løb for Grand Prix Tours Racings Formel Renault kørere Joakim Frid og Jan Neumann, håber teamet, at få fremgang på Knutstorp, når Øresunds Grand Prix løber af stablen i den kommende weekend. Norske Bjørn Tvedt stiller igen til start i Formel Renault serien.
 

Det har ikke forløbet tilfredsstillende i de seneste par afdelinger af Formel Renault serien for Grand Prix Tours Racings Joakim Frid og Jan Neumann. Teamet ser dog frem til igen at kæmpe om placeringerne på Knutstorp, hvor både Frid og Neumann tidligere har haft gode resultater i Formel Ford. Først og fremmest gælder det om at finde det rette setup, så tidskørslerne kan sikre kørerne gode placeringer på startgridden.

- Vi har været uheldige flere gange, men har også været tæt på sejr. Vi har nogle stærke kørere, som har været uheldige. Nu glæder vi os til at køre på Knutstorp, som er en spændende bane, og håber at vi kan få vendt bøtten igen, siger teamchef Dan Suensson.

Også teamets nye norske Formel Renault kører Bjørn Tvedt er med igen.

- Bjørn gjorde som forventet til hans første løb på Jyllandsringen. Han fik lært bilen at kende og fik noget erfaring. Mere regnede vi ikke med, men han er en talentfuld kører, så han skal nok forbedre sig fremover. Nu er han med igen, og jeg ser frem til at se, hvad han kan præstere på Knutstorp, siger Dan Suensson.


Læs mere om:
  • Bjørn Tvedt
  • Jan Neumann
  • Joakim Frid
  • Grand Prix Tours Racing
  •