Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

DM i Rally

Brian Madsen var hurtigst af alle

DM Rally 
30/06/03 

Renault Rally 2003 blev en succes. Ikke kun for den arrangerende klub Slagelse Auto Sport, men i høj grad for Brian Madsen i Renault Megane Maxi.
På hjemmebane i Slagelse, flot vejr og med Renault som hovedsponsor for rallyet - var forventningerne på forhånd skyhøje.
 

Brian Madsen modstod presset, og vandt sin første general sejr nogensinde, og blev en suveræn klassevinder i gruppe A.

Renault Rally 2003 lå i forbindelse med Slagelse festuge. Der var tilrettelagt en stribe aktiviteter som alle var til gavn for sporten. Den største oplevelse udover rallyet, var det flotte modeshow som løb ad stablen fredag aften i Slagelse bymidte. Rally feltets profiler skulle gå cat-walk sammen med udvalgte skønheder fra Slagelse.

Til publikums store jubel og kørernes egen glæde, blev modeshowet en stor succes. Ikke tidligere har der været så mange publikumer til et modeshow på Nytorv i Slagelse. Modeshowet lå i forlængelse af en biludstilling - som havde deltagelse af flotte racer biler. Der var noget for enhver smag i Slagelse centrum op til løbet.


(Foto: Renault Sport Presse)

De første 4 prøver i rallyet stod for godt ½ delen af rallyets totale prøvelængde, og det skulle derfor blive afgørende at være i front fra starten. Efter to kørte prøver og samlet 48km hastighedsprøver, var Jørgen Pilgaard 7 sekunder foran Brian Madsen, som indtog en klar 2. plads foran Morten Karl. Desværre for Jørgen måtte han på prøve 3 indkassere et stort tids tab, som straks bragte Brian Madsen i front.
Her blev Madsen i suveræn stil og kørte sit bedste rally nogensinde.

"Jeg er utrolig glad for sejren. Det er en drøm som går i opfyldelse og lige nu nyder vi den i fulde drag. Det var et super rally med meget høj kvalitet, og prøver som virkelig krævede sin mand. Vejret var med os hele dagen, lige på nær en enkelt prøve som vel nærmest svømmede i vand. Hverken Henrik Vestergaard eller jeg, har tidligere prøvet at stå øverst på skamlen generelt - og derfor er vi begge jublende glade over sejren"

Prøvetiderne viser at Brian Madsen har fået fart i sin Renault Megane Maxi. Efter de 2 prøver havde Brian slidt 2 nye fordæk og 1. sæt bremseskiver op. Det gentog sig efter prøve 3 og 4, hvor mekanikerne igen måtte i gang med hjulskift og nye bremseskiver. Teamets tekniske chef, Jørgen Nielsen måtte derfor i hast køre fra hjemmet i Egtved til Slagelse med nye bremseskiver - så der var friske bremseskiver til løbets resterende prøver. Jørgen havde ellers regnet med en fri weekend oven på en intens DTC debut.

Brian Madsen indtager nu 1. pladsen i gruppe A, og har et godt udgangspunkt før næste afdeling som køres i Sverige i August måned.

God sommer

Renault Sport Presse


Læs mere om:
  • Brian Madsen
  •  
     

    DM i Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: