Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

Utilfredsstillende weekend

FR 2000 DK 
23/06/03 

Formula Renault 2000 Danmark- for Frid og Neumann
Grand Prix Tours Racings Formel Renault kørere Jan Neumann og Joakim Frid var ikke tilfredse med resultaterne på Padborg Park.
 

Placeringer i den forkerte ende af feltet, prægede indsatsen fra Grand Prix Tours Racings Jan Neumann og Joakim Frid i weekendens to Formel Renault heat på Padborg Park.
Ingen af de to kørere havde prøvet den nye racerbane inden tidtagningen og da vejret samtidig var omskifteligt, blev det ikke til de hurtige tider i kvalifikationerne.
Både Frid og Neumann startede i den bagerste ende på gridden og det udgangspunkt var svært at vende til nogle gode resultater på banen.

"Det gik bare dårligt hele weekenden" - konstaterer Jan Neumann. der sluttede heat 1 som nr. ti og heat 2 som nr. otte.

"I første heat spandt jeg og sluttede som tier og i andet heat, var det ikke meget bedre. Joakim fik en syvendeplads i heat 2, mens jeg sluttede lige bagefter. Vi mangler lige det sidste for at komme med op. Vi har vist tidligere, at vi kan finde farten og være med i toppen, så det kommer forhåbentlig til næste afdeling" - siger Jan Neumann.

Jan Neumann er nr. 10 i den samlede stilling med 21 point, mens Joakim Frid er nr. 11 med 13 point.

Næste afdeling er Øresunds-løbet, der køres på Knutstorp i Sverige d. 19/20. juli.


Læs mere om:
  • Jan Neumann
  • Joakim Frid
  • Grand Prix Tours Racing
  •