Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - Bentley rapport efter 12 timer

Le Mans 
15/06/03 

Le MansDe to Bentley'er fortsætter med at dominere det 71. Le Mans. Alle kørere er meget begejstrede for Speed 8-racerne.
 

Tom Kristensen
"Raceren gør det fantastisk godt, set-up er godt på de bløde dæk som vi kan bruge om natten til at sætte nogle hurtige omgangstider. Disse dæk ville også kunne holde tre stints, men jeg følte lidt vibrationer så vi skiftede dem efter to, blot for at være sikker."

David Brabham
"Raceren kører som et tog - motor, gearkasse og bremserne er alle gode. Vi skal presse hårdt på for at holde afstanden til Audi'erne og forsøge at hente ind på vores holdkammerater, men raceren føles stærk og dækkene holder godt. Det eneste problem, som altid på Le Mans, er traffik og at køre i en af de hurtigste racere, betyder at man krydser banen mere end normalt."

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •