Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - Panoz rapport efter 18 timer

Le Mans 
15/06/03 

Le MansNu er der kun én Panoz tilbage i feltet. Den ligger fortsat på en flot 5/6. plads, hvor Beretta, Jeannette og Papis kæmper med Courage #13 om den ærefulde plads som bedste team efter Bentley og Audi.
 

Men den anden racer stod af tidligere på formiddagen. Problemerne begyndte dog tidligere, da Maxwll kørte i pit, og holdt der i godt en time, da ophænget brød sammen. Flere problemer kom da en drivaksel også gik.

Helt galt gik det for David Saelens, da han ramte nogle vragdele, ødelagde dækket og måtte en tur i dækbarrieren i den anden chikane. "Det er virkelig skuffende, efter alt det arbejde som gutterne har leveret for at få raceren tilbage på banen," siger den unge kører, Benjamin Leuenberger der kunne følge racerens exit tilbage i pitten.

Den anden racer er dog stadig med, og der er de med i en hård kamp mod #13 Courage-Judd. "Vi kører vores løb på 6. pladsen og har indtil videre overrasket en hel del. Jeg var i stand til at køre tre stint på en blød compound i natten - Michelin har gjort et fantastisk stykke arbejde for os," siger italieneren Max Papis.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •