Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 19. time

Le Mans 
15/06/03 

Le MansProblemerne begynder så småt at melde sig - især for Jan Lammers. De tabte meget tid, ligesom der også var et par forskydninger i GTS-klassen. Tom Kristensen fører fortsat og sætter solide tider.
 

10.23 - En ny omgang benzin på Bentley #7 og så er Tom igen tilbage.

10.26 - De to Bentley'er ligger efter hinanden. Efter stoppet er Tom tilbage foran Mark Blundell, og efter lidt pres lader danskeren Blundell komme forbi.

10.30 - Den førende i GT klassen, Porsche #93 må en tur i pit. Det åbner op for at Orbit Racing Porsche #87 kan komme tæt på - der bliver kamp om sejren.

Dome-raceren med Jan Lammers har stadig problemer - turen af banen kom til at koste, og nu er Courage'en kommet forbi.

10.44 - Så har en af Welter-racerne givet op. Det er WR #25 der har lukket og slukket for i år. Dermed er der én konkurrent mindre i LMP675.

10.49 - Chrysler #68 indsat af Scorp Motorsport Communication bliver trukket ud af løbet.

Der er sket lidt ændringer i GTS - Ferrari er stadig i front, men der har været lidt problemer for Corvette #50, så det nu er søsterbilen der ligger ret godt til.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •