Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canada GP - Ferrari - lørdag

Formel 1 
15/06/03 

Ferrarikørerne Michael Schumacher og Rubens Barrichello vil søndag starte fra 2. og 3. startrække på gridden.
 

Michael Schumacher vil starte bag sin lillebror Ralf Schumacher, som for anden gang i år sikrede sig pole position. Ved siden af Michael Schumacher starter Renaults unge kører Fernando Alonso. Endnu vigtigere for Michael Schumacher, så starter hans største rival til titlen Kimi Raikkonen bagerst på gridden.

Michael Schumacher:
"Set tilbage på min kvalifikationsomgang, så er jeg tilfreds med min placering på gridden. Selvom jeg havde kørt en perfekt kvalifikationsomgang, så er jeg ret sikker på at jeg ikke kunne have taget pole position.
Da det regnede var vi meget konkurrencedygtige, men nu hvor det er tørt, så er alle topteams utrolig tætte på hinanden.
Da jeg så at Kimi Raikkonen var kørt af banen, vidste jeg at jeg bare skulle koncentrere mig om at gøre det godt, og jeg vil da gerne indrømme at det ser godt ud for mig, angående min chance for at komme nærmere Kimi Raikkonen i kampen om mesterskabet.
I morgen bliver det igen dækkene som bliver en vigtig faktor i løbet, og jeg syntes at vi har en god chance for at tage en plads på podiet i morgen."

Ferrarikøreren Rubens Barrichello var den sidste mand til at køre en kvalifikationsomgang, og endte med at sætte dagens 5. hurtigste tid. Rubens Barrichello vil starte ved siden af Jaguar køreren Mark Webber, som igen imponerede ved at sætte dagens 6. hurtigste tid.

Rubens Barrichello:
"I dagens frie træning havde jeg ingen problemer, men under opvarmningen havde jeg problemer med bremserne. Da jeg startede min kvalifikationsomgang fik jeg blokeret bremserne og derved fik jeg ødelagt mine dæk, og det påvirkede hele min kvalifikationsomgang. Alligevel er jeg rimelig tilfreds. Jeg er sikker på at jeg nok skal få overhalet nogle i dette løb, da det er en bane hvor der er mange muligheder for at overhale."

Jean Todt:
"Igen var vi vidner til en spændende kvalifikation. Opvarmningen og kvalifikationen var det eneste tidspunkt man har haft til at køre i tørvejr. Og hvis vi skal evaluere dagens resultat, så er der mange ting man skal tage i betragtning, men vi er rimeligt tilfredse med dagens resultat, dog er jeg sikker på at vi kunne have gjort det bedre.
Jeg er sikker på at begge kørere vil gøre deres bedste for at lave et godt løb i morgen, og det er meget vigtigt at begge kørere henter point til teamet i kampen om mesterskabet, da kampen er meget tæt i toppen."

Ross Brawn:
"Det er for tidligt at kunne sige at Bridgestonedækkene er bedre i regn end på tør bane. Under kvalifikationen var banen ikke helt optimal, da der ikke var kørt ret meget gummi ned i banen, da det har regnet meget.
Jeg er sikker på at vi har lagt en god taktik og er derfor ikke særlig nervøs for løbet i morgen.
Angående selve kvalifikationen, så var alle selvfølgelig lidt skuffede, da vi kunne have gjort det bedre, men jeg er fortrøstningsfuld og ser frem til et spændende løb i morgen."

Kunov

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •