Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 18. time

Le Mans 
15/06/03 

Le MansStillingen er uændret - Tom Kristensen i front. Danske racerfans fik en god oplevelse, da Tom og Jan kørte opvisningskørsel. Jan jagtede Tom over flere omgange.
 

09.01 - Ferrari #72 med den tidligere ski-verdensmester Luc Alphand fortsætter ligeud efter en sen nedbremsning. Der var i hvert fald ikke nogen punktering, da franskmanden med høj fart kunne vende tilbage til pitten. De ligger nu på 5. pladsen i GTS-klassen.

09.05 - Bentlet #8 kommer ind til det der ligner et ikke-planlagt pitstop. Ingen folk står klar og der er noget forvirring omkring stoppet. Brabham holder godt tre minutter i pitten, og det giver dem bestemt ikke den racer gode chancer for at hente Tom Kristensen.

09.08 - Audi #5 med Jan Magnussen kommer ind til et ordinært pitstop - ingen problemer.

09.18 - Casper Elgaard er tilbage i pitten igen! Den bliver rullet ind i garagen for at der igen kigges på den og den unge dansker sidder i garagen en håndfuld minutter inden han igen er tilbage på La Sarthe.

09.34 - Tom Kristensen ind til et ordinært pitstop - her kommer der blot benzin på og så er han igen tilbage på banen.

09.45 - Det er kræs for danskere - Jan Magnussen ligger lige i hælene på Tom Kristensen. De to store danske kørere cirkulerer rundt på banen lige efter hinanden!

09.51 - Courage #13 er klar til et pitstop. Det er den tidligere Formel 1-kører Jean-Marc Gounon der sidder bag rattet.

09.54 - En meget sen nedbremsning af belgieren David Saelens i Panoz #12 sendte ham i gruset. Dermed er der mere forsinkelse til den Panoz-racer, der har tabt meget. De ligger for tiden på en generel 20. plads.

09.57 - Arbejdet er overstået for David Brabham for denne gang. Jan Magnussens tidligere holdkammerat overlader nu sædet til Mark Blundell.

09.58 - Den førende i LMP675-klassen hives en tur ind i garagen. Motorcoveret er blevet pillet af og så skal der arbejdes lidt på bilen. De har dog utallige omgange på hånden, så der burde være tid til at få raceren klar.

09.59 - Luc Alphand triller igen tilbage til pitten i sin Ferrari #72. Det går meget langsomt!

09.59 - Og så er det farvel til Panoz #12 - baghjulet ryger af, og Saelens er herefter passager på vej gennem chikanen - og der er ikke mere at gøre. Han kommer ikke videre, og løbet stopper her - kort før der er gået 18 timer af løbet.

Stillingen efter 18 timer

Nr.KørereBilTid
1.Kristensen/Capello/SmithBentley284 omg.
2.Brabham/Herbert/BlundellBentley282 omg.
3.Pirro/Lehto/JohanssonAudi281 omg.
4.Magnussen/Ara/WernerAudi277 omg.
5.Lammers/Bosch/WallaceDome271 omg.
6.Beretta/Jeanette/PapisPanoz270 omg.
7.Cochet/Gounon/GregoireCourage+ 1 m12,091s
8.Helary/Ayari/MinassianCourage269 omg.
9.Boullion/Lagorce/SarrazinCourage267 omg.
10.Kox/Enge/DaviesFerrari259 omg.
28.Nielsen/Elgaard/ShimodaZytek207 omg.

Stillingen i GTS er uændret - Ferrari foran Corvette, og i GT er Alex Job & Petersen Motorsport Porschen fortsat i spidsen.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •