Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Nattens nyheder

Le Mans 
15/06/03 

Le MansDer er sket en del mens der har været kørt i nat - her er lidt opsamling på det der er sket i en ellers ganske rolig nat.
 

Hele vejen igennem har Bentley været i front, og stillingen har været i det store og hele uændret. #80 Ferrari-raceren som indsættes af Velcoqx Prodrive røg i gruset på Mulsanne omkring klokken 04.30. Anthony Davidson sad i raceren, og det var et ret voldsomt uheld. Den britiske kører blev hjulpet ud af raceren og var tæmmelig forslået. Han blev senere hentet til et tjek på hospitalet. Dermed kom Corvette #50 op på andenpladsen i GTS-klassen.

GT-klassen har været meget sterotyp. Porsche #93 har ført meget suverænt, og der er ikke nogle Ferrari-racere der har været med i kampen. De ligger langt efter og allerede nu må det blive til ren Porsche succes.

I LMP675 har Reynard Lehman raceren været pålideligheden selv. Welter-racerne har haft talige problemer, ligesom det har været tilfældet for DBA Zytek-raceren. #29-raceren ser ud til kunne køre en sikker klasse-sejr hjem.

Elektronikken drillede Bentley

Bentley #8-racerren havde problemer med nogle svage batterier. Disse måtte skiftes undervejs - og derudover blev raceren også sinket af at der har været safety-car på banen. Et par kommentarer fra kørerne:

Mark Blundell: "Det er virkelig en skam at vi mistede så meget tid i forhold til vores holdkammerater da safety-car'en kom ud, men dette er Le Mans og sommetider er det hvad der sker. Jeg var i stand til indhente en del af tiden under mine tre stints, og vi har stadig lang tid tilbage. I mellemtiden er det godt at have en omgang på hånden i forhold til den hurtigste Audi."

Guy Smith: "Jeg nød at køre tre stint i Bentley'en. Dækkene føltes næsten så gode på den første som den sidste omgang. Jeg har været forsigtig i traffiken fordi jeg ved hvor let det er at tabe hele løbet på en ligegyldig langsom kører. Man tænker ikke over heden i cockpittet mens man kører. Det er kun noget man bemærker når man stopper."

Johnny Herbert: "Teamet fortalt mig at de fik en advarsel om et lavt dæktryk - jeg bemærkede intet indtil jeg kom gennem 'Porsche'-kurverne og fandt at raceren var ustabil, så jeg måtte lave et kort ikke-planlagt stop. Det har været vores historie af løbet indtil videre - små ting koster meget tid."

36 racere er stadig med i løbet - og flere nyheder kommer!

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •