Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 10. time

Le Mans 
15/06/03 

Le MansTom Kristensen er tilbage på banen - og giver Bentley fuld valuta for pengene. Jan Magnussen måtte i pit med en noget syg Audi, som skulle gennem reperation i 8-9 minutter. Det kostede mere tid i jagten på Bentley.
 

01.08 - Tom Kristensen er tilbage bag rattet i sin Bentley nummer 7. Samtidig blev motorcoveret afmonteret mens Tom med nød og næppe fik klemt sig ned i sædet. Der blev pillet lidt ved kølingen, men ellers var raceren klar igen.

01.22 - Glædeligt nyt for DBA Zytek teamet. Raceren er igen blev samlet og klar til at køre. Casper Elgaard er fortsat bag rattet. Derfor har vi nu tre danskere på banen på samme tid.

01.39 - Jan Magnussen kommer i pit, og teamet gennemfører et kørerskift. Marko Werner skal igen i bilen, men der er åbenbart mere arbejde at udføre på raceren, da den meget hurtigt bliver hevet i pit. Der har været problemer med ophænget efter et tidligere uheld. Undervejs brød det sammen, og derfor måtte raceren repareres.

01.43 - Porsche #78 kom i pit med et punkteret dæk - og det har flænset store sider af højre side af raceren og revet køler med mere fra - der skal arbejdes lidt i teamet for at få den klar igen.

Samtidig har Tom virkelig fået fart i raceren - han kører på ekstremt hurtige tider og trækker virkelig fra de øvrige kørere. Undervejs kommer han også godt gennem trafikken - og er lidt tæt på de langsommere kørere til tider...

Og så er der også en forklaring fra Frank Biela - der missede enhver chance for at blive den kører der vinder Le Mans fire gange i træk. Han ville gerne køre ind til sit pitstop, men blev stoppet af en anden kører og for at undgå et sammenstød, fik han ikke mulighed for at komme ind i pit. Tyskeren forsøgte at komme videre og gennemføre omgangen, men det lykkedes ikke. "Jeg er virkelig ked af det på teamets vegne. Jeg er virkelig skuffet," siger Biela der parkerede sin racer nær "Arnage".


Exit til Biela - tidligere på dagen
(Foto: Audi Sportspress)

Stillingen efter 10. time

Nr.KørereBilTid
1.Kristensen/Capello/SmithBentley157 omg
2.Brabham/Herbert/BlundellBentley+ 2m03,459s
3.Pirro/Lehto/JohanssonAudi156 omg
4.Magnussen/Ara/WernerAudi153 omg
5.Lammers/Bosch/WallaceDome150 omg
6.Beretta/Jeanette/PapisPanoz149 omg
7.Cochet/Gounon/GregoireCourage+ 11,364s
8.Helary/Ayari/MinassianCourage148 omg
9.Saelens/Maxwell/LeuenbergerPanoz147 omg
10.Boullion/Lagorce/SarrazinCourage146 omg
34.Nielsen/Elgaard/ShimodaZytek117 omg

Og så holder redaktionen på Motorsporten.dk pause i dækningen et par timer - men vender tilbage tidligt på morgenen med lidt nyt om 24-timers løbet.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •