Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 9. time

Le Mans 
15/06/03 

Le MansLøbet er nu nået ind i de hårde nattetimer, og stillingen er stort set uændret. Jan Magnussen er godt på vej i sin Audi, og kører de hurtigste tider på banen.
 

Derudover viser pitstoppene også at Audi har fået benzinøkonomien. Dermed kan de måske henover natten begynde at spise sig lidt ind på den føring som Bentley har opbygget.

Der arbejdes stadig på højtryk i DBA Zytek-teamet, hvor raceren stadig er under reperation. Lidt problemer har der været på banen for et par kørere. Riley & Scott-raceren med Jim Matthews i bilen, kom sidst på timen en tur i pit med en smadret front. Det koster sikkert en hel del tid at få den klar igen.

I GTS klassen er det fortsat Veloqx Prodrive Ferrari der fører. Den ene racer køres for tiden at tjekken Tomas Enge og han fører klassen foran søsterbilen, som køres af Kelvin Burt. I GT-klassen er det fortsat den stærke racer der indsættes af Alex Job Racing og Petersen Motorsport.

Nr.KørereBilTid
1.Kristensen/Capello/SmithBentley142 omg.
2.Brabham/Herbert/BlundellBentley+ 2m15,055s
3.Pirro/Lehto/JohanssonAudi141 omg.
4.Magnussen/Ara/WernerAudi+ 57,972s
5.Lammers/Bosch/WallaceDome136 omg.
6.Beretta/Jeanette/PapisPanoz135 omg.
7.Cochet/Gounon/GregoireCourage+ 6m43,523s
8.Saelens/Maxwell/LeuenbergerPanoz134 omg.
9.Helary/Ayrai/MinassianCourage+ 1m03,780s
10.Goossens/Matthews/TinseauRiley&Scott133 omg.
34.Nielsen/Elgaard/ShimodaZytek109 omg.
Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •