Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 7 time

Le Mans 
14/06/03 

Le MansDen syvende time af årets Le Mans var yderst stille. Mørket har nu helt sænket sig over den berømte bane.
 

Timen mellem 22 og 23 var yderst stille. Mørket har nu lagt sig helt over banen. Kun omkring start/mål er der oplyst. Ja og så omkring alle boderne og tivoliet. Enkelte kørere havde lidt problemer med at omstille sig til mørket, og det kostede nogle afkørsler. Afkørslerne var dog ikke mere alvorlige end at bilerne kunne forsætte.

DBA Zytek med John Nielsen, Casper Elgaard og Shiamora havde kørt sig op på 21 pladsen og en overgang nr. 2 i deres klasse, men ved et pitstop kvart i elleve blev de igen sat tilbage med en enkelt placering. Denne gang var det ikke batteriet, men startmotoren. Startmotoren har svært ved at gå i indgreb med motoren når man skal starte efter et pitstop hvor motoren efter reglementet skal slukkes. Det koster ekstra tid hver gang. Til gengæld kører den førende i klassen væsentligt langsommere, så i teamet håber man på at man kan indhente mere end det tabte ude på banen igen. Klassesejren er stadig det primære mål.

Bentley'erne og Audi'erne er stadig i front i en uforandret stilling. Når Audi nr. 5 kommer i pit næste gang, er det planen at Jan Magnussen skal i bilen igen. Ved timeskiftet var John Nielsen og co. faldet en placering ned, både i generelt og i deres egen klasse.

Dons

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •