Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - 6 time

Le Mans 
14/06/03 

Le MansDen seneste time har været en yderst stilfærdig affære, i hvert fald aktionmæssigt. Det er ikke de vilde ting der er sket.
 

En meget stille time. Alt kører planmæssigt. Pitstoppene kører stort set planmæssigt. Dog er John Nielsen faldet en enkelt placering tilbage i LMP675 klassen.

21,28 - Spyker nr. 85 kører meget stille. Den har et endnu uidentificeret problem.

21,34 - Audi nr. 5 i pit. Forhjælmen er oppe, der skal foretages en mindre justering eller reparation men det er hurtigt overstået.

21,38 - Audi nr. 6 i pit men bevarer sin placering som nr. 3. Bentley nr. 8 i pit til kørerskifte. Mark Blundell stiger ud til fordel for Johnny Herbert.

21,48 - John Nielsen kører i pit til kørerskifte. John stiger ud til fordel for Shiamora. Men igen er der problemer med at starte bilen. Der går denne gang 4 kostbare minutter inden bilen kommer ud igen. Minutterne begynder at blive meget dyre efterhånden for DBA Zytek.

21,51 - Spyker nr. 85 er endelig kommet i pit. Den er blevet skubbet det sidste lange stykke af en meget ihærdig kører.

Stillingen kl. 22 generelt er næsten uforandret. De 2 Bentley'er i front med nr. 7 som den førende. Derefter kommer de to Audi'er med Jan Magnussens bil på fjerdepladsen. John Nielsen i DBA Zytek er nu nr. 25.

Dons

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •