Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans - Starten

Le Mans 
14/06/03 

Le MansBilerne er linet ved pitmuren på den gode gamle klassiske måde. Kl. 15,22 og kørerne skal ud på præsentationsomgangen.
 

Starten er så småt ved at gå til årets Le Mans løb. Bilerne bliver sendt ud på en præsentationsomgang hvorefter de skal line op på startgriddet. Dog med undtagelse af den ene af Ferrari'erne i GTS klassen. Da den første omgang er kørt, kører flere i pit for at få foretaget de allersidste småjusteringer. Bentley nr. 7 kører også ind, men der er tilsyneladende et lidt større problem med den. Motorhjelmen bliver taget af og adskillige mekanikere skruer og regerer.

Klokken er 15,53 og bilerne bliver sendt ud på opvarmningsomgangen hvorefter at starten skal gå. Omgangen skal tage 7 minutter og præcis kl. 16,00 kører Bentley nr. 7 over startlinien. Årets Le Mans er givet frit. Forude venter 24 timers kørsel.

Bentley'erne skaber med det samme luft til de efterfølgende hvor Jan Lammers i Dome med det samme kører op på tredjepladsen, efter at have startet som nr. 4.

Efter første omgang er - hvis vi ser det med danske øjne - Tom K. på førstepladsen. Jan M. på fjerdepladsen og John Nielsen nr. 14. Løbet er godt i gang. I GTS klassen må en af klassens favoritter Oliver Gavin i Corvette en tur i pit, og det skaber for Ferrari'erne i samme klasse ekstra afstand til forfølgerne. Kl. l6,15 er stillingen den at Tom K. er nr. 1, Jan M. nr. 3 og John Nielsen nr. 13 i den samlede stilling.

Dons

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •