Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canada GP - Jordan - fredag

Formel 1 
14/06/03 

Helt overraskende var Ralph Firman helt fremme på en 4. plads i sin Jordan. Det var brugen af de 'ekstreme' regnvejrsdæk der gjorde forskellen.
 

Ralph Firman
"Jeg havde en rimelig god omgang, og var lidt mere heldig med vejret end andre var. Det vigtigste var ikke at lave nogen fejl og raceren føltes virkelig god med disse dæk, så forhåbentlig fortsætter det med at regne i morgen."

Giancarlo Fisichella
"Uheldigvis kom jeg ud på det værste øjeblik. Regnen var på sit kraftigste og så er jeg på en af de sidste pladser, sammen med Trulli som kørte ud på samme tid. Jeg er ikke virkelig glad, men i det mindste er det ikke lørdag, hvor det er den vigtige kvalifikation."


Firman kom ind på en overraskende 4. plads - vejret spillede en stor rolle i det resultat
(Foto: Jordan GP)

Gary Anderson
"Ralph kørte en god omgang, og gjorde det godt ved at drage fordel af forholdene og jeg er tilfreds med ham. Giancarlos omgang gik ikke så godt, da han havde den sværeste regn da han kørte ud, og led noget under aquaplaning. Vi har dog en racer med i toppen til morgendagens kvalifikation, og vi er ikke sikre på vejrudsigten, og det kan måske være til vores fordel!"

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •