Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canada GP - Sauber - fredag

Formel 1 
14/06/03 

I det dårlige vejr drog Sauber fordel af en god racer, et heldigt set-up og ikke mindst de stærke regnvejrsdæk fra Bridgestone. Nick Heidfeld sluttede som bedste kører efter Ferrari og Frentzen var med fremme på en 7. plads.
 

Nick Heidfeld
"Til morgen kæmpede jeg med trafik og fik ikke rigtig en ren omgang, men min omgang i kvalifikationen gik godt, selvom den stadig ikke var optimal. Det var ikke muligt under de vejrforhold som vi oplevede. Jeg er meget glad for mit resultat, især da det ikke er let at køre med så meget vand på banen, og raceren aquaplaneede overalt. Jeg havde et meget godt set-up takket være mine ingeniører, og nu håber jeg at det også regner de næste to dage."

Heinz-Harald Frentzen
"Jeg håber at jeg har mindre vand på banen når jeg starter morgendagens kvalifikation som den 14. Systemet med at starte i omvendt rækkefølge i lørdagens kvalifikation er ret hårdt, da det ofte er et spørgsmål om held."


Velkommen til Quebec - og masser af dårligt vejr. Sauber fik dog en fordel af vejret
(Foto: Sauber Petronas)

Peter Sauber
"Det var en meget interessant kvalifikation. Begge vores kørere var i stand til at opnå meget gode resultater. Heinz' 7. plads og især Nicks 3. plads, er en stor motivation for hele teamet. Vi skal også huske at Bridgestone var med til at levere dette gode resultat."

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •