Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canada GP - Ferrari - fredag

Formel 1 
14/06/03 

Ferrari var i en klasse for sig på Bridgestone-dækkene. Barrichello sikrede sig en fornem præstation ved at slå Michael Schumacher med lidt over ét sekund. Begge kørere er dog ganske godt tilfredse. Ikke så undeligt!
 

Jean Todt
"Et par få omgange, men gode er hvad kan siges om denne fredag, når man tager eftermiddagens resultatet i kvalifikationen i betragtning. Vejret betød at vi ikke fik så mange omgang i den frie træning, og det er svært at finde en retning, især når forholdene skiftede under kvalifikationen. Når det så er sagt, er vi sikre for resten af weekenden. Vi ved at vi har en meget god racer-motor pakke og har fornemme Bridgestone dæk til vores rådighed."

Rubens Barrichello
"Selvfølgelig er jeg glad for vores præstation i dag. Raceren styret meget rent, selv med al det vand der var på banen. Vi måtte improvisere lidt når det kom til setup, da forholdene på banen skiftede fra morgenens frie træning og eftermiddagens kvalifikation."

Michael Schumacher
"Det var ikke let at vænne sig til forholdene på banen, som var så svære i forhold til i morges. Der var meget aquaplaning, og derfor var det hårdt at sætte en tid på blot én hurtig omgang. Tingene gik dog ret godt og det var vigtigt at sikre at vi starter sent i morgendagens afgørende kvalifikation. Jeg kørte af på vej ind i hårnålen fordi der var lidt aquaplaning, lige da jeg bremsede, så jeg måtte tage asfalten rundt."


'Og så skal du nok køre sådan rundt'... Luca Badoer giver tips til Michael Schumacher
(Foto: Ferrari)

Ross Brawn
"Jeg håber at det regner igen på søndag! Kørerne er glade for den måde som dagens kvalifikation gik under disse svære forhold. De havde problemer med aquaplaning, men det var ikke noget alvorligt. Baneforholdene ændrede sig under kvalifikationen, og det kunne have fået en effekt på det endelige udfald. I forhold til de andre kørere som kørte i starten, må vi sige at vi havde en markant fordel i forskellig præstation fra dækkene.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •