Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canada GP - Bridgestone - fredag

Formel 1 
14/06/03 

Det var dækkene der kom til at spille den helt store rolle i den første kvalifikation, hvor det var Ferrari der førte feltet an. Men også flere andre Bridgestone-teams var med fremme, hvilket understreger at det er utrolig godt dæk.
 

Hisao Suganuma
"Jeg er virkelig glad for at se præstationen i vores dæk til det ekstreme vejr, være så gode i dagens kvalifikation. Vi havde tydeligvis det rette dæk til disse forhold og resultatet taler for sig selv - vi havde et bedre præsterende dæk. Det bliver bakket op af at vi havde Nick Heidfeld som treer og Ralph Firman som nummer fire, og to gode præstationer fra Minardi-kørerne."

Ross Brawn, teknisk leder Ferrari
"Begge kørere var glade og de gjorde et godt stykke arbejde under disse forhold. Jeg må sige at Bridgestones dæk til ekstremt vejr er meget gode. Jeg mener at forholdene blev værre under kvalifikationen, men vi kørte samtidig med Raikkonen, Alonso og Montoya, og vi havde tydeligvis en fordel på dækkkene."

Willy Rampf, teknisk leder Sauber
"Det er klart at til disse forhold er Bridgestone dækkene overlegne i forhold til deres rivaler. Vi fandt en god balance i raceren og selvom dæktrykket og opsætningen var lidt af et gæt, mener jeg at vi gættede rigtigt."

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •