Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Pole-folkene er klar til løbet

Le Mans 
14/06/03 

Le MansTrioen i Porschen med startnummer 93 er klar til at angribe 24 timers løbet. De tre kørere kan ikke vente på at komme i gang.
 

Det sammensluttede team af Alex Job Racing og Petersen Motorsports sikrede sig pole i GT klassen. "Jeg er klar til at køre, men nu må vi bare vente. Jeg kan altid lide at køre her, og al festivitas omkring løbet er utroligt. Jeg kører på mange baner, men dette løb er et af de bedste," siger Lucas Luhr.

Sascha Maassen lægger mærke til at der kan komme flere usikre faktorer med i løbet. "Alle siger at det vil regne ved starten af løbet, og det vil gøre det hele mere interessant," siger Masssen. "Uanset hvor god banen er lige nu, vil det nok ikke holde alle 24 timer. Jeg kan ikke vente på starten," siger den rutinerede franskmand Emmanuel Collard.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •