Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Enge nåede det første af to mål

Le Mans 
13/06/03 

Le MansTomas Enge og Veloqx Prodrive Ferrari-teamet nåede det første af de to mål der er sat. Ferrari 550 Maranello'en starter som den hurtigste i GTS-klassen.
 

"Jeg havde to mål for denne weekend. Det ene var at få pole position, hvilket jeg gik - takket været teamet, og det andet er at stå på det øverste trin søndag eftermiddag," siger den tjekkiske kører. Dermed ligger de godt til at vriste Corvette fra tronen i GTS-klassen.

Den anden racer med en anden ung trio, Darren Turner, Kelvin Burt og Anthony Davidson, havde en del problemer under træningen med dækkene. Derfor kunne de ikke være helt med fremme i kampen om pole men starter ikke desto mindre som nummer to i GTS-klassen. "Vi har fundet et godt dæk til weekenden, og også et godt set-up til løbet så vi ser virkelig frem til et fantastisk løb," slutter Tomas Enge af.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •