Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Lister trækker sig

Le Mans 
13/06/03 

Le MansDen nye Lister Storm LMP900-racer kommer ikke til start i denne weekend. Teamet har valgt at trække sig ud efter et uheld der skete i torsdags.
 

Her kørte Jamie Campbell-Walter af på vej gennem Esses-kombinationen, og her måtte han hjælpes ud af bilen af de tililende læger. "Det var et stort uheld. Raceren ramte 14G ved uheldet, og vi kan ikke få den repareret til kvalifikationen fredag," sagde teamchefen Laurence Pear.

Det har i det hele taget været et hårdt år for Lister og deres projekt med at indsætte en LMP900-racer. Heldigvis kom den britske kører ikke noget til, men han ville næppe have været blevet klar til løbet i weekenden. Dermed står der en tom plads tilbage når starten - Lister'en var ellers klar til at starte fra 14. pladsen.

Yderligere har vi fra Le Mans hørt at Norma-raceren, der er placeret på en 36. plads er i fare for ikke at komme med i løbet. Raceren ligger ikke indenfor 110%-reglen, så de kan måske blive udelukket fra at køre i weekenden.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •