Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Corvette fik baghjul af Ferrari

Le Mans 
13/06/03 

Le MansIkke desto mindre er lagt op til en hård kamp i GTS-klassen. Corvette Racing går efter at finde for tredje gang. Racer nr. 50 starter fra 3. pladsen i klassen mens den anden racer, nr. 53 ligger som nummer 5 i klassen.
 

Teamet har især brugt de sidste timer til at finde den rette opsætning. "Vi har forsøgt at optimere set-up på begge vores Corvetter for at finde den bedste balance mellem hurtighed og holdbarhed til løbet," siger Steve Wesoloski. Alle kørere er meget glade for den opsætning der nu er fundet, men det var kun den ene racer som der blev forsøgt at køre på gode tider med i en direkte duel med Ferrari 550-racerne.


Opsætningen til løbet er klar - derfor er tiderne i kvalifikationen underordnet
(Foto: GM Racing)

"Jeg havde omkring ti flyvende omgange i dag og fem i går, hvilket er fint for mig til at blive klar på. Jeg føler mig klar, selvom det er svært at sammenligne dagens baneforhold med løbsdagen - alle presseer meget hårdt for at kvalificere sig og som et resultat af dette er banen rimelig snavset," siger Andy Pilgrim der kørte på tider lige over 4 minutter i stærk trafik - hvilket han var tilfreds med.

Alle tiderne fra kvalifikationen.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •