Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

GT rekorden rykket yderligere

Le Mans 
13/06/03 

Le MansLucas Luhr rykkede rekorden for GT-klassen yderligere et sekund ned, da han i den sidste kvalifikation i går aftes tog over ét sekund af Sascha Maassens rekord fra torsdag.
 

Med tiden 4:06,984 kørte Lucas Luhr på rekordtid - og det var en tid der var bedre end de 4:07,996 som blev sat af Maassen. "Vi forbedrede vores omgang med et sekund, hvilket er fantastisk. Forholdene var gode og takket for nogle gode Michelin-dæk," siger tyskeren der nu har på programmet at få sovet godt og længe så han er klar til de hårde 24 timer der venter i weekenden.

Dermed er det også en succes for det noget aparte team. Det er to normale rivaler der samarbejder om indsatsen på Le Mans - i ALMS kører Petersen Motorsports og Alex Job Racing mod hinanden - men til Le Mans har de indgået en aftale om at samarbejde om indsatsen i GT. Og det må siges at være gået godt indtil videre!

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •