Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Det går jo strygende!

Le Mans 
12/06/03 

Le MansDet er et par talentfulde herrer, vi har sendt til Frankrig - ingen tvivl om det. Det begynder konkurrenterne også at få øjnene op for, for de første tests går faktisk rigtig godt.
 

I går var første gang, Casper Elgaard sad i den let ændrede udgave af DBA Zytek`en, og det skete i den første egentlige test på LeMans banen.
Resutatet var rigtig godt, og det lykkedes at forbedre omgangstiderne i løbet af aftenen, så den sidste test onsdag omkring midnat, endte med en omgangstid på 3.44.333, hvilket var den absolut bedste i LMP675-klassen!
Og hvis man sammenligner med de omgangstider Tom K satte i den noget større Bentley på 3.32.843, så lover det rigtig godt for weekendens maratonløb!

Du kan følge med i de nyeste testresultater, samt se dugfriske fotos af bl.a. Casper og hans teamkammerater på http://www.lemans.org.


Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •