Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Lister kom i gang

Le Mans 
12/06/03 

Le MansLister Storm LMP-raceren kom for første gang i aktion ved kvalifikationen i går. Ellers havde der ikke været kørt race med bilen siden pre-kvalifikationen tilbage i maj måned.
 

Teamet har i ugerne op til løbet arbejdet meget hårdt på at komme videre. Motoren var ikke stærk nok, hvilket viste sig på testdagen i maj. Der er kommet en ny motor til, men den er stadig ikke udviklet godt nok, så derfor har tiden ikke været på Listers side. Også på selve raceren er der blevet arbejder på at forbedre aerodynamikken, således at der kommer mindre drag.

Teamet fik et par gode tider - og holdt sig gennem kvalifikationen stabilt på en 12. plads, for siden at de dumpede ned på en 14. plads. Men der mangler stadig tophastighed, hvilket teamet selvfølgelig leder med lys og lygte efter - samtidig med at motoren jo også skal kunne holde de magiske 24 timer i weekenden!

Bedste tid blev sat af Jamie Campbell Walter. Vicent Vosse og Nathan Kinch er de to andre kørere på holdet.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •