Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Durango ligger på 18. pladsen

Le Mans 
12/06/03 

Le MansDet italienske Durango-team er også med i Le Mans, hvor de deltager med en MG-racer. Efter gårsdagens kvalifikation ligger de på en 18. plads.
 

Det er teamet meget tilfreds med indtil videre. Det var den unge italienske kører Michele Rugolo der satte tiden. Han er blot 20 år gammel! Med tiden 3:53,252 ligger de midt i feltet. "Den første kvalifikation var meget positiv, i betragtning at vi ikke bruge de mest hurtige dæk eller lettede på opsætningen. Jeg var i stand til at sætte min bedste tid uden at presse og på trods af nogle problemer med trafik, hvor jeg måtte sænke farten på de hurtigste steder og mistede nogle sekunder," siger han - næsten som enhver racerkører skal!

To andre franskmænd er på bilen. Sylvain Boulay kørte lidt af træningen, og Jean-Bernard Bouvet tog sig af den anden træning. "Min kvalifikation var meget hård, da raceren havde overstyring og jeg spandt og kørte lige ud af banen et par gange," siger Bouvet.

I dag køres der dog yderligere et par timer, så alt kan stadig ske for racer nummer 19.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •