Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Panoz med i top 10

Le Mans 
12/06/03 

Le MansSelvom aktiviterne hos Panoz er blevet skåret ned til denne sæson, så ligger teamet pænt med. Racer nummer 11 kørte sig ind blandt de ti første. Den tidligere Formel 1-kører Olivier Beretta kørte den hurtigste tid for det amerikanske mærke.
 

Den anden racer kørte på en tid der var lidt over tre sekunder langsommere, og det rækker indtil videre til en 15. plads. "Teamet gjorde det godt og jeg er meget glad for mine holdkammerater, fordi vi alle arbejder utrolig godt sammen," siger Beretta der kører på hold med amerikaneren Gunnar Jeanette og en anden tidligere Formel 1 og CART-kører Max Papis. "Jeg mener vi har nået præcis det mål som vi ønskede fra hvor vi slap sidste gang ved pre-kvalifikationen. Vi mente at vi kunne kvalificere os omkring 3:40, og det er hvor vi er indtil videre," siger Max Papis.


I venteposition - Panoz er med i bunden af top 10
(Foto: Panoz Motorsports)

Den anden racer har blandt andet David Saelens med på holdet. "At køre raceren om natten var meget imponerende og Panoz-raceren føltes god," siger den belgiske kører der også har ganske godt med sine to holdkammerater, Scott Maxwell og Benjamin Leuenberger.

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •