Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Tom K - Det var en god omgang

Le Mans 
12/06/03 

Le MansTom Kristensens omgangstid i onsdagens sidste kvalifikation, betegner han selv som - ret god. Men selvfølgelig ikke perfekt!
 

Der er stadig mere at hente og det er måske nok en jydsk underdrivelse at kalde tiden for god. "Det var en god omgang. Den var ikke perfekt, men jeg kan ikke klage. Jeg blev ikke holdt op i traffikken, hvilket gør en forskel her, og vi satte tiden rigtigt i forhold til banetemperatur og sigtbarhed. Vigtigst af alt, så føltes raceren rigtig god og meget hurtig. Hvis vi kan fortsætte med at forbedre set-up fra nu og til løbet, burde vi være i god form," siger den danske Bentley-kører.

David Brabham der stod for den hurtigste tid i Bentley nummer 8, var også godt på vej til en hurtig tid, men havde et mindre oplevelse på banen. "Det kørte meget godt indtil en racer trak ind foran mig på kink'et før Mulsanne. Med den fart var det et meget interessant øjeblik, og det ødelagde enhver chance for at sætte en rimelig tid. Hvad der dog er vigtigst, er at vi begge ligger i forreste række, hvilket er så meget vi kan håbe på," siger den australske kører.


Bentley'en i mørket - og på vej mod hurtige tider
(Foto: Bentley)

Derek Bell der har vundet Le Mans fem gange og arbejder som konsulent for teamet er også tilfreds. "Jeg er blevet forsikret ved den forskel der mellem Bentley og resten. Nu er det vigtigt at alle kørerne får rimelig tid bag rattet for at gøre sig selv og racerne klar til weekenden forude."

Benji

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •