Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Canadas GP - McLaren preview

Formel 1 
12/06/03 

McLaren har noget at forsvare. I begge mesterskaber fører henholdsvis Kimi Raikkonen og teamet. Men måske bliver det ikke så nemt endda.
 

McLaren er i førerpositionen i begge mesterskaber. Det håber man selvfølgelig på at kan bevare efter søndagens Grand Prix. Men det er ikke sikkert at det bliver så nemt endda. De seneste tre år har vinderen heddet Schumacher. To gange Michael og lillebror Ralf en enkelt gang. Men med den tur som McLaren har haft i den i år, er der god grund til at håbe på sejr.

Kimi Raikkonen:
"Det var et godt resultat i Monaco, jeg havde selvfølgelig håbet på at vinde. Men nu ser vi frem til Canada. Fordi banen kun bliver brugt til dette ene arrangement om året, er den meget støvet og beskidt. Det betyder et meget dårligt vejgreb om fredagen. Uheldigvis skal jeg starte først i kvalifikationen, men efterhånden som der bliver lagt gummi i asfalten i løbet af weekenden, bliver den bedre og bedre, og forhåbentligt er det tilstrækkeligt til den anden kvalifikation. Det er næsten at køre på en bybane eftersom autoværnet er meget tæt på banen. Heldigvis er den meget hurtig at køre på. De to gange jeg har kørt på banen er jeg begge gange blevet nr. 4, men det håber jeg på at kunne forbedre i år.

David Coulthard:
"Som Monaco er det canadiske Grand Prix noget som jeg virkelig nyder. Det er nok et at de allerbedste Grand Prix'er overhovedet. Der er altid en fantastisk atmosfære. Banens layout kan dog være svær at køre på. Det kan være utrolig vanskeligt at ramme og fastholde en konstant rytme. Til gengæld er her nogle rigtig gode overhalingsmuligheder. Dog er banen ret ujævn og det kan påvirke bilen."

Begge kørere testede i sidste uge sammen med Alex Wurz den nye MP4-18 og begge kørere kan faktisk ikke vente på at komme til at køre i den i løb. Men indtil videre må de nøjes med MP4-17D.

Dons

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Gilles Villeneuve - Formel 1
  •