Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

En travl uge for Casper!

Le Mans 
10/06/03 

Le MansMens vi andre slappede af i pinsedagene, havde Casper travlt med at pakke kuffert. Han tog nemlig afsted til det franske igår, mandag, for at være klar til det stramme program de næste par dage.
 

Før løbet skal de tilmeldte LeMans-racere gennemgåes minutiøst, og det er den dansk tilmeldte Zytek´s tur idag, tirsdag, kl. 11.30.

Imorgen er det så tid for den første test på LeMans-banen for trioen Nielsen, Elgaard og Shimoda.

For dem, der ikke har mulighed for at være til stede selv, kan det anbefales at starte computeren op og gå ind på http://www.24h-le-mans.dk hvor du via live webcam kan følge begivenhedernes gang! Du kan desuden finde videoklip med bl.a. Tom K i afslappet selvskab med en fadøl, samt downloade lydklip fra selve løbet. Der er også fotos fra 2001, hvor Casper deltog i LeMans for første gang. Lækkerier!

Det kan naturligvis også betale sig at tjekke http://www.lemans.org som er den oprindelige, franske LeMans-side, hvor du kan downloade wallpapers,se aktuelle fotos, købe t-shirts og caps m.m.

Vejret får naturligvis stor betydning for deltagerne. Udsigten for de næste par dage, står på fransk solskin og mellem 25 og 32 grader, så de kommer ikke til at fryse under træningen. Fredag skulle det slå over i regn, og man kan så bare håbe på, at vi ikke får en gentagelse af løbet fra 2001, hvor der burde have været tilmeldt et par amfibie-biler. Dog er et mere moderat regnvejr ikke nødvendigvis en katastrofe for vores Zytek-venner, da det vil sortere en del andre biler fra, og dermed give bedre chancer.

Lørdag eftermiddag går det så for alvor løs i det nok mest prestigefyldte løb, der findes. TV2 er med det meste af vejen, og i Casper´s fravær er det Martin Jensen, der sammen med Jimmy Bøjgaard skal guide seerne igennem natten, mens det er Jens Winther jr og Nick Horup, som vi jo kender fra kommentator-boksen på Jyllandsringen også, der er på dagholdet.

Så det kan godt betale sig at skrotte de øvrige weekendplaner nu på lør/søn, og så holde godt øje med bil nr. 26, som skal give Tom K, Jan Magnussen og de andre, kam til krøllerne!


Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •