Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Le Mans

Le Mans pressemøde 2003 - 1

Le Mans 
07/06/03 

Le Mans- på Padborg Park
I forbindelse med at V-MAX afholder 'Danmarks Hurtigste Bil' på Padborg Park denne weekend, så benyttede DASU også lejligheden til at afholde deres årlige Le Mans pressemøde ved denne lejlighed.
 

Så lørdag klokken tolv samledes de fire danskere, Tom Kristensen, Jan Magnussen, John Nielsen samt Casper Elgaard, der skal deltage i dette års Le Mans i V-MAX lejren, hvor de blev budt velkommen af DASU's formand C. C. Hansen.

C. C. Hansen fortalte om de danske traditioner på Le Mans, samt forhørte sig hos de fire kørere, om deres forventninger til årets løb.

Tom Kristensen var selvfølgelig meget spændt på hvordan det skulle komme til at gå i år hvor han er skiftet til Bentley, og ikke mindst til en lukket racer.
Sidstnævnte kan på grund af de meget høje temperature der bliver i førerkabinen, går hen og blive et problem med kørernes væskeballance, noget som det bliver meget vigtigt at holde ved lige imellem sine stints - ifølge Tom Kristensen.

Jan Magnussen virkede meget optimistisk op til dette års løb, og det forklarede han med at han nu for første gang sidder i en racer med en reel vinderchance i det krævende løb.
Magnussen stiller i år op for første gang i en Audi R8

John Nielsen som stiller op i RN Motorsports YGK racer, håbede på vejr som det under pressemødet (hvor regnen silede ned), da det vil passe teamet og raceren rigtig godt, under forhold af den slags ville han ikke udelukke vinderchancer i løbet, ellers så var det klassesejr i 675 klassen der var målet.

Casper Elgaard udtrykte endnu en gang stor glæde ved her i sidste øjeblik at være blevet valgt til at køre for RN Motorsport sammen med John Nielsen, og han så frem til sit andet møde med Le Mans 24-timers løbet.

Herefter underholdt Tom Kristensen med at fortælle om en omgang på den næsten 14 kilometer lange bane, hvor hastighederne svinger fra 60 km/t. i de langsommeste sving og op til 360 km/t. på de hurtigste strækninger.


Tre meget interesserede tilhører til Tom Kristensen's gennemgang af Le Mans banen.
Fra højre er det Casper Elgaard, John Nielsen samt Jan Magnussen.
Gad vist om de fik nogle gode fiduser fra Bentley køreren?
(Foto: Motorsporten.dk)

På pressemådet blev også Nicolas Kiesa hyldet for hans sejr i Formel 3000 løbet sidste weekend i Monaco.

Efter pressemødet var Tom Kristensen ude på Padborg Park i en Bentley Arnage, til stor fryd for både fans og bilelskere.
Det er ufatteligt at så stor og tung en vogn kan flytte sig så hurtigt, og helt uden en lyd - imponerende!

Jesper Thomsen


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • 15/06/03 - Le Mans - Le Mans
  •