Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Montoya og Gordon lader op

Formel 1 
06/06/03 

På onsdag kører Juan Pablo Montoya og Jeff Gordon opvisning på Indianapolis. Som tidligere omtalt bytter de to kørere racere for en kort stund - Gordon får sin første oplevelse i Formel 1, mens Montoya prøver den kraftige Chevrolet NASCAR-racer.
 

Hele sceansen finder sted på Indianapolis som optakt til det canadiske Grand Prix i Montreal i den næstkommende weekend. Ved middagstid bliver først Gordon sluppet løs på banen, og derefter Montoya. Senere på eftermiddagen køres endnu et par runder, inden det hele sluttes af med et pressemøde hvor de to kørere fortæller om oplevelserne i de uvante racere.

"Det er fedt at bytte racere, og vi kommer begge til at få det sjovt. Jeff kommer til at blive overrasket over kraften og styringen af en Formel 1-racer. Der er simpelthen intet der kan sammenlignes med den," siger Montoya.

Læs mere:
Montoya og Jeff Gordon bytter racere

Benji