Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Folkerace

Motorsport til nettopriser

Folkerace 
30/05/03 

- bare sjovere!
Danmarks største folkeraceteam - Team Speed Color - har været ude at køre. Lørdag den 17. maj blev der afholdt åbent hus arrangementer på alle landets folkeracebaner, deriblandt Nysumbanen.
 

Her var teamet repræsenteret med 6 kørere, samt gæsteoptræden af Carl Erik Kristensen i den Opel Ascona Søren Hansen normalt kører.


Gæstekører Carl Erik Kristensen, får "sin bil" præsenteret af ejeren, Søren Hansen.
(Foto: Team Speed Color)

Sådan en Ascona er Carl Erik bekendt med i forvejen - i 1980 blev han dansk mester i rallycross i en lignende bil.


Der fortælles historier fra "gamle dage".
(Foto: Team Speed Color)

Som nestor for et af danmarks mest professionelle team, K-motorsport, har han lagt vejen forbi Randersfirmaet flere gange og hver gang er han blevet drillet lidt med om ikke han skulle ud og prøve igen. Og det skulle han så, efter lidt overtalelse.


Der er tæt race.
(Foto: Team Speed Color)

Resultatet blev en udgåelse i B-finalen (samlet 11.), efter sejr i C-finalen, men først efter at hele banen og lidt til var taget i brug. Erling Jensen blev treer i samme finale (samlet 8.), mens John Lønsbo vandt A-finalen og John Christensen blev treer i C-finalen (samlet 14.). Leif Jensen og Claus Christensen kvalificerede sig ikke til finalerne, mens Dennis Lundgren blev treer i ungdomsklassen for kørere under 16 år.


B finalen var et meget hårdt løb og endte med Erling på 3. plads, hvorimod Carl Erik Kristensen.
(Foto: Team Speed Color)

Et blandet resultat på banen, men man var enige om det havde været nogle fornøjelige timer i godt selskab, da man pakkede sammen lørdag aften og tog hjem. Men hvordan blev teamet til?

Sidste år kunne Erling Jensen fejre 20 års jubilæum med sit firma Speed Color Design. Hans medarbejdere fandt til lejligheder på en af de mere originale gaver i den anledning, nemlig en folkeracer til Erling. Får at understrege at man mente noget med gaven, sprang 3 kolleger med på vognen, så man tog til ræs med 4 biler. Siden er teamet vokset til de nuværende 9 teammedlemmer.


Her er hele Teamets biler samlet og det er flg. biler fra venstre mod højre, - Ford Sierra - VW Golf - Opel Ascona - Opel Ascona - Skoda Favorit - Audi Coupe - Toyota Corolla - Ford Sierra - Ford Escort.
(Foto: Team Speed Color)

Ingen af teamets biler blev solgt ved den efterfølgende auktion, men én af dem har nu været i hænderne på en tidligere Paris-Dakar deltager.

Jesper O. Hansen