Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel Renault 2000 Danmark

Tre Formel Renault racere

FR 2000 DK 
29/05/03 

Formula Renault 2000 Danmark- fra Grand Prix Tours Racing
Grand Prix Tours Racing øger sin indsats med en tredje racer i årets Formel Renault mesterskab. Teamet har skrevet kontrakt med den norske kører Bjørn A. Tvedt, der skal deltage i resten af sæsonen.
 

Grand Prix Tours Racing repræsenterer i den kommende løbsweekend d. 31. maj og 1. juni på Jyllandsringen, alle de tre nordiske broderlande i Formel Renault 2000 mesterskabet. Det sker når norske Bjørn A. Tvedt sætter sig bag rattet i teamets tredje Formel Renault racer, hvor han vil deltage side om side med teamets svenske talent Joakim Frid og danske Jan Neumann.


Grand Prix Tours Racing repræsenterer nu både Danmark, Sverige og Norge i Formel Renault serien.
(Foto: Grand Prix Tours Racing)

24-årige Bjørn Tvedt er debutant i formel sammenhænge, men har en stor gokartkarriere. Han har også kørt Special Saloon i Norge og og sidste år deltog han i den norske touringcar serie, NTCC, hvor han i en Vauxhall Vectra Super Touring sluttede mesterskabet som nummer tre.

- Bjørn skal bruge resten af året på at lære. Vi har ingen forventninger om, at han skal lave de store resultater i år, men talentet har han, så han kan sagtens overraske, siger teamchef Dan Suensson, der også har sikret sig, at Bjørn A. Tvedt kører for Grand Prix Tours Racing i 2004 sæsonen.

- Vi har talt med Bjørn hele året, men det er først nu at sponsoraftalerne er gået i orden. Vi ser frem til samarbejdet med ham, og han glæder sig til at debutere i serien, siger Dan Suensson, der har store forventninger til teamets to andre kørere i den kommende weekend.

- Joakim og Jan skal op at vinde løb eller i top tre. Det er målet, for sidste gang på Falkenberg var vi tæt på en sejr. Jan har vænnet sig til bilen så han også kan være med i toppen, og det er kun et spørgsmål om tid før Joakim Frid vinder, fastslår Dan Suensson, der også har stor tillid til at Lars Hein i den store Yokohama Cup klasse og Mike Legarth i DTC vil vise kræfter i weekenden.

- Mike har fået den nye BMW motor i bilen. De har prøvekørt den, så han skal nok overraske i weekenden. Også Lars Hein er opsat på et top resultat. Der er lagt op til en spændende weekend, siger Dan Suensson.


Læs mere om:
  • Bjørn Tvedt
  • Jan Neumann
  • Joakim Frid
  • Grand Prix Tours Racing
  •